SOLTUX PLUS

Komponentët

N-acetilcisteina, Malva sylvestris dhe vitamina D.

Pa gluten

Si të përdorni

Merrni 1 qese në ditë. Shpërndani sasinë e një qeske në një gotë me ujë (të paktën 100 ml). Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Për përdorim optimal të produktit këshillohet të kërkoni këshilla mjekësore.

Paketa

14 thasë me 3,5 g.

Paralajmërimet

Mbajeni në vend të freskët dhe të thatë. Mos e ekspozoni në rrezet e diellit direkte dhe burimet e nxehtësisë, shmangni lagështinë. Data e skadencës i referohet produktit të pahapur dhe të ruajtur siç duhet. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve nën 3 vjeç. Në rast të shtatzënisë dhe laktacionit këshillohet që të konsultoheni me mjekun përpara përdorimit. Mos e administroni te fëmijët nën 3 vjeç. Mos e merrni në rast të mbindjeshmërisë ndaj një ose më shumë përbërësve të produktit. Suplementet nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme, të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.