CURASEPT - Clorexidina 0.05 con A.D.S. + Fluoro 0,05

Trajtimi i pllakave dhe kariesit - Klorheksidinë 0,05 me A.D.S. + Fluor 0,05

Veprim anti-pllakë dhe rimineralizues

Mbron mishrat e dhëmbëve dhe smaltin e dhëmbëve

Fluori rimineralizon smaltin dentar, duke e parandaluar atë nga demineralizimi dhe duke rritur rezistencën ndaj kariesit duke frenuar enzimat bakteriale

Indikacionet:

Ideale për përdorim të përditshëm.

I përshtatshëm për bartësit e pajisjeve ortodontike dhe ata që janë më të prirur për karies

Pllaka bakteriale formohet nga një akumulim heterogjen i baktereve të zhytura në një matricë ngjitëse, e cila lidhet me këmbëngulje në sipërfaqen e dhëmbëve dhe materialeve protetike.

Formuluar me:

Klorheksidinë

Kundërshton formimin e pllakave si duke zvogëluar zhvillimin e baktereve ashtu edhe duke u lidhur me matricën e pllakës, duke parandaluar zhvillimin e saj dhe duke e prishur atë. Ajo vepron menjëherë dhe ka mbajtje të lartë në zgavrën me gojë. Mban aktivitetin e saj deri në 8-12 orë.

Fluori i natriumit

Ka një veprim rimineralizues dhe anti-demineralizues në smaltin e dhëmbëve. Përcakton formimin e fluorapatitit i cili depozitohet në sipërfaqen e dhëmbit dhe rrit rezistencën strukturore ndaj kariesit. Frenon enzimat glikolitike të baktereve, duke vepruar në sinergji me klorheksidinën, duke lejuar përdorimin e dy substancave në përqendrime të ulëta.

Xylitol

Një ëmbëlsues natyror akariogjenik. Nuk ndryshon pH e pllakës dhe kryen veprimtari antikareze. 

Sistemi Anti Ngjyrosjes

Përmbajtur në të gjitha larjet e gojës Curasept, ndërhyn në dy nga mekanizmat kryesorë të pigmentimit dhe ndihmon në uljen e incidencës dhe shkallës së tij.

Në fakt, ngjyrosja e jashtme e dhëmbëve do të ndodhte pas përdorimit të zgjatur të solucioneve të bazuara në klorheksidinë pa A.D.S.

Karakteristikat

Ideale për përdorim të përditshëm.

Indikohet për bartësit e pajisjeve ortodontike dhe ata që janë më të prirur për karies.

Mungesa e alkoolit respekton më mirë mukozën, shmang efektet irrituese dhe të dhimbshme dhe rrit pajtueshmërinë e produktit.

Nuk ndërvepron me çimento, rrëshira, duke i mbrojtur ato nga konsumimi alkoolik.

 

Indikacionet

Përdorimi i shpëlarjes së gojës Curasept ADS me 0,05% klorheksidinë është ideal për një trajtim ditor anti-pllakë dhe antikaria dhe për bartësit e pajisjeve ortodontike dhe të gjithë ata që janë më të prirur për akumulimin e pllakave dhe gurëve të dhëmbëve që mund të rrisin rrezikun e kariesit.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.