Collutorio Agrumi

Të disponueshëm në tre aromë të këndshme mente të fortë, nenexhik të ftohtë dhe agrumesh, ato në mënyrë efektive luftojnë bakteret e pllakave, kundërveprojnë dukurinë e erës së keqe të gojës, duke dhënë frymë të freskët gjatë gjithë ditës, mbrojnë shëndetin e dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve.

Mungesa totale e alkoolit dhe SLS, respektimi i mukozave.

Produktet tradicionale të higjienës orale mund të përmbajnë deri në 20-30% të alkoolit etilik, të përdorur për tretjen e përbërësve aktivë dhe SLS (Sodium Lauryl Sulphate), një surfaktant agresiv shkumës që përdoret si detergjent shkumëzues. Gjithnjë e më shumë studime tregojnë se këto substanca, në subjektet e predispozuar, mund të jenë përgjegjëse për çrregullime të bezdisshme që mund të pengojnë higjienën e përditshme të gojës, ndonjëherë duke i detyruar ata të ndalojnë përdorimin e larjes së gojës dhe pastës së dhëmbëve.

Vajra esenciale

Vajrat Thelbësorë depërtojnë në pllakë dhe veprojnë për një kohë të zgjatur si në nivelet supragegival dhe subgingival, madje edhe në hapësirat më të vështira për tu arritur, ndër vite ato kanë provuar se janë veçanërisht të dobishme në kontrollin e halitosis.

Fluori i natriumit

Ka një veprim anti-demineralizues dhe rimineralizues në smaltin e dhëmbëve. Ai përcakton formimin e fluorapatitit i cili depozitohet në sipërfaqen e dhëmbit, duke e mbrojtur atë dhe duke rritur rezistencën e tij strukturore ndaj kariesit.

Zinku

Kripa e tretshme me veprim anti-pllakë dhe antibakterial, kap gazrat dhe kimikatet me erë të keqe të prodhuara nga disa baktere përgjegjëse për erën e keqe të gojës. Parandalon gjithashtu reshjet e kripërave të patretshme të cilat çojnë në formimin e gurit.

Xylitol

Sweetmbëltues natyral që nuk metabolizohet nga bakteret përgjegjëse për kariesin dhe nuk ndryshon pH e pllakave. Kryen një veprimtari anti-pllakë dhe antikari, duke kontribuar gjithashtu në rimineralizimin e smaltit.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.