Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * 15% zbritje normale +10% nëse regjistroheni me Facebook, zbritja mund të përdoret brenda 30 ditësh

Trajtim anti-rudhё efekt- lifting i zgjatur. 

Aplikohet ne mengjese dhe mbremje ne zonen e syve me levizje nga zona e  brendeshme ne zonen e jashme.

100 Artikuj

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:
Product added to compare.