• Çmim i zbritur

Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Lierac - Dioptipoche

2 990,00 Lekë
2 840,50 LekëRuaj 5%

DIOPTIPOCHE

KREM KORRIGJUES I ELASTICITETIT TE SYVE,QESKAVE POSHTE SYVE

Sasia

 Dioptipoche krem korrigjues i qeskave,rrudhave,elasticitetit te konturit te syve. Efekti i kremit lidhet me perbersit e saj:

  •  Xhinxher me veprim drenues, i cili lufton kundër mbajtjes së ujit  dhe riaktivizon qarkullimin.
  • Peptide lipolitik me veprim në qeskat e formuara nga teprica yndyre, duke parandaluar rivendosjen e tyre.
  • Camarine ristrukturuese me veprim kundër lëshimit të lëkurës. Ristrukturon dhe përmirëson indet e lëkurës.
  • Peptide kundër dritës blu: veprim mbrAojtës kundër dëmeve qelizore në zonën periokulare të shkaktuara nga mbiekspozimi ndaj dritës blu. 
100 Artikuj