Dermastir Eye Contour Cream

Eye Contour rigjeneron zonën e konturit të syve dhe buzëve duke minimizuar vijat e holla. Paketimi pa ajër garanton pH e kremit rreth konturit të syve. Rezultate të dukshme pas aplikimit të parë.

*Paketim inovativ pa ajër

*Rigjenerohet

*Mbush rrudhat e konturit të syve

*Minimizon vijat e holla

100 Artikuj

Reviews Reviews (3)

Based on 3 reviews - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

me e mira

1 of 1 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

nje nga kremrat me te mire qe kam prd per syte


<b>50</b>
0 1 2 3 4
(5/5

me e mira

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

nje nga kremrat me te mire qe kam prd per syte


<b>50</b>
0 1 2 3 4
(5/5

me e mira

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

nje nga kremrat me te mire qe kam prd per syte


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (3)

Based on 3 reviews - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

me e mira

1 of 1 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

nje nga kremrat me te mire qe kam prd per syte


<b>50</b>
0 1 2 3 4
(5/5

me e mira

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

nje nga kremrat me te mire qe kam prd per syte


<b>50</b>
0 1 2 3 4
(5/5

me e mira

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

nje nga kremrat me te mire qe kam prd per syte


<b>50</b>
Product added to compare.