Lëmon pamjen e konturit të syve

Rrudhat dhe këmbët e korbit rreth konturit të syrit duken të zvogëluara

Qepallat ndihen më të forta

Rrathët e errët duken të zvogëluar

Cilësi jo-yndyrore, jo-ngjitëse e strukturës

100 Artikuj

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Super Krem

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Më pëlqen që më ndihmon të mbaj konturin e syve të hidratuar, e kam përdorur për dy vjet dhe ndiej përmirësimin në lëkurën time.


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Super Krem

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Më pëlqen që më ndihmon të mbaj konturin e syve të hidratuar, e kam përdorur për dy vjet dhe ndiej përmirësimin në lëkurën time.


<b>50</b>
Product added to compare.