RABIR CHAMBER

Mund të përdoret si për fëmijë ashtu edhe për të rritur. Përdorimi i Rabir Chamber lejon të zvogëlojë disponimin orofaringeal të ilaçit: më pak grimca aerosoli ruhen në orofaring, laring dhe trake dhe më shumë arrin në traktin e poshtëm të frymëmarrjes. Përveç kësaj, ai ngadalëson shpejtësinë e avionit aerosol, duke eleminuar kështu grimcat e tij të mëdha jo të frymëmarrjes.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.