Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: 100 In Stock

  Strepsils Honey and Lemon 

  Dichlorobenzyl Alcohol / Amylmetacresol

  Strepsils Honey & Lemon Lozenges janë krijuar për të ndihmuar në lehtësimin e simptomave të një dhimbje të fytit ose infeksioneve të tjera të gojës. Këto loze përmbajnë antiseptikë të butë që vrasin bakteret, kur thith loze lejon përbërësin aktiv të punojë në zonën e shqetësimit, duke ndihmuar në lubrifikimin dhe qetësimin e zonës së dhimbshme.

  Availability: 100 In Stock

  Fije dhëmbësh Curasept Black Floss Flat në poliestër, është e mbuluar me një dyll të veçantë mikrokristalor që rrit butësinë dhe rezistencën e tij, duke lehtësuar futjen e tij në hapësirat interdentale. Falë ngjyrës së zezë, pllaka e hequr dhe mbetjet e hequra janë më të dukshme, duke lejuar një kontroll më të mirë të veprimit të pastrimit. Formati 1 copë, 50m.

  Availability: 100 In Stock

  ADS (Sistemi Anti Ngjyrosjes) zvogëlon rrezikun e njollave kafe dhe eleminon prishjen e shijes. Antiplak, antibakterial, mbron mishrat e irrituar, respekton shkëlqimin natyral të dhëmbëve. Zgjidhje pa alkool, e gatshme për përdorim. Bartësit e protezave, bartësit e pajisjeve ortodontike, implantet, pllakat dentare, njollat dentare, problemet me mishrat e dhëmbëve

  Product added to compare.