Corape Eksfoliuese

Përbërësit e Parasoftin janë përzgjedhur me kujdes në mënyrë që të sigurohet hidratim intensiv i këmbëve, duke i dhënë pamje të lëmuar dhe të butë. Rezultatet e para të largimit të shtresave të ashpra të epidermës janë të dukshme deri në 7 ditë nga aplikimi i produktit, ndërsa një pamje e rregullt e shputave të këmbëve mund të pritet pas 2-3 javësh.

Udhëzime mbi përdorimin

Largoni ngjyrën e lyer nga thonjtë dhe bizhuteritë nga këmbët dhe kyçet para aplikimit.

Priteni me kujdes paketimin e lëngut dhe përhapeni atë në mënyrë të barabartë nëpër çorape.

Vishini çorapet dhe mbajini ato për 60-90 minuta. Për lehtësi dhe komoditet, vishni çorapet e holla sipër.

Shplani tërësisht këmbët me ujë dhe sapun pas aplikimit

Kujdes:

Produkti është i formuluar posaçërisht për aplikim në këmbë. Nuk duhet aplikuar në pjesët e tjera të trupit. Përdoreni produktin menjëherë pas hapjes së paketimit. Hidheni paketimin pas aplikimit. Produkti është i dedikuar  vetëm për një përdorim. Nuk duhet përdorur në thonj të lyer (thonj klasik, akrilik etj). Nuk duhet përdorur në personat nën 16 vjeç. Pavarësisht nga nevoja, procedura mund të përsëritet pas 30 ditëve nga aplikimi i parë dhe jo më herët. Përdorimi në lëkurë të irrituar, të ndjeshme apo lëkurë të dëmtuar duhet të shmanget. Mos e përdorni nëse jeni të ndjeshëm nga ndonjë përbërës i produktit.

Nuk duhet të përdoret në pacientët me diabet, myk apo ekzemë. Shmangni kontaktin me sytë dhe mukozën. Në rast të skuqjes, acarimit, irritimit në formën e pickimit apo djegies në vendin e apikimit, ndërpriteni menjëherë përdorimin e produktit.

97 Artikuj

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Njesoj si Bora ne Televizor

1 of 1 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4

E pashe tek perputhen, dhe e porosita, ma sollen ne Korce te nesermen ne mengjes. Tani mund te vesh lepitkat pa siklet.


in the same category

4 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Njesoj si Bora ne Televizor

1 of 1 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4

E pashe tek perputhen, dhe e porosita, ma sollen ne Korce te nesermen ne mengjes. Tani mund te vesh lepitkat pa siklet.


Product added to compare.