Subcategories

  Filtrat aktiv

  Xiloial 10ml

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 1 250 Lekë
  Availability: 100 In Stock

  Xiloial është tretësirë okulizuese hidratuese dhe lubrifikuese e cila përfshin normalizimin dhe mbrojtjen e substancave aktive të sipërfaqes okulare: TS-polisaharide me funksione mbrojtëse dhe ekuilibruese, së bashku me kripën e natriumit të acidit hialuronik me vetitë mukomimetichni dhe vajosëse.

  Availability: 100 In Stock

  Acid borik

  Acidi borik ka veti bakteriostatike dhe fungistatike të dobëta. Tretësira e tij alkoolike (në alkool të holluar) ka efekt analgjezik në otalgjitë. Acidi borik depërton me vështirësi në lëkurën e padëmtuar. Alkool Borik – tretësirë me pika për vesh përdoret si analgjezik dhe antiseptik në otalgjitë.

  Dakovis

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 0 Lekë
  Shtoni në shportë
  Availability: Out of stock

  Ekstrakti i Kamomilës, Euphrasia Officinalis

  Syri DACRIOVIS bie, për sy të irrituar.

  Është një zgjidhje oftalmike me ekstrakte natyrale të lëngshme:

  Matricaria Chamomilla, Euphrasia Officinalis,

  Lenitive sterile, lubrifikuese, hidratuese dhe freskuese.

  Dacriovis tregohet për sytë e irrituar, veçanërisht për sytë e ndjeshëm (në inflamim, alergji.)

  Dakionet

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 0 Lekë
  Shtoni në shportë
  Availability: Out of stock

  Garza një përdorimëshe për sytë, për higjienën e përditshme të syrit tek adultët dhe te fëmijët. Dacrionet janë garza oftalmike një përdorimëshe, të ngopura me solucion Acidi hialuronik dhe Aloe Vera. Kanë një veprim pastrues me delikatesë, hidratues, emolient, lenitiv në zonën e palpebrës dhe të qerpikëve. Janë të dobishëm për higjienën e përditëshme në zonën periokulare, si tek adultet dhe tek fëmijët, duke respektuar pH fiziologjik të syrit.

  Dakovis

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 0 Lekë
  Shtoni në shportë
  Availability: Out of stock

  Chamomilla, Euphrasia Officinalis extract

  Është një solucion oftalmik me ekstrakte natyrale të lëngshëm :

  Matricaria Chamomilla, Euphrasia Officinalis, Solucion steril lenitive, lubrifikues, hidratues dhe rifreskues

  Product added to compare.