• Çmim i zbritur

Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Phytonovathrix- ampula trajtuese

13 260,00 Lekë
12 597,00 LekëRuaj 5%

PHYTONOVATHRIX AMPULA

AMPULA TRAJTUESE PER RRENIEN E FLOKEVE PER MESHKUJ DHE FEMRA

Sasia

DON'T STOP YOUR HAIR DROP 

Going further in the fall, the Laboratoires PHYTOSOLBA have identified the 16th unpublished target to curb the fall and stimulate growth. So PHYTONOVATHRIX is born, a formula with 99% of ingredients of vegetable and natural origin. 

Clinically proven results: visibly slowed down, stimulates natural growth, more beautiful, stronger, thicker and more resistant hair. 
IDEAL FOR MAN AND WOMAN. 

100 Artikuj