Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * 15% zbritje normale +10% nëse regjistroheni me Facebook, zbritja mund të përdoret brenda 30 ditësh

Përshkrimi i Produktit

Bioscalin Energy është një shtesë ushqimore për flokët specifike për meshkujt që vepron nga brenda duke forcuar flokët dhe parandaluar rënien.

Tabletat Bioscalin® Energy sjellin dy komplekse ekskluzive, ATP-3 dhe AJB-COMPLEX, fryt i kërkimeve të laboratoreve Giuliani me përbërës të përzgjedhur:

  • ATP-3 – Kompleks që kombinon 3 substanca aktive të përfshira në procesin qelizor të metabolizmit energjitik: Arginine, Kafeinë dhe Karnitinë. Veprimi i tyre sinergjitik është i aftë të rrisë prodhimin energjitik në nivel qelizor.
  • AJB-COMPLEX – Kompleks që kombinon Biotinën, një vitaminë që ndihmon në mirëmbajtjen e flokëve, me ekstraktin e Ajuga Reptans (bimë që gjendet në Europë)
  • Ekstrakt shege dhe Kafe jeshile – kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ, i cili gjithashtu sulmon flokët.
  • Kreatinë, Ubidecarenone dhe Zink  – përbërësit që kompletojnë formulimin. Zinku, në veçanti, është një mineral i dobishëm për sintezën e proteinave, përfshirë keratinën, një nga komponentët kryesorë të flokëve.

Patenta R-Plus Technology për çlirim të ngadaltë mundëson shpërndarjen e përbërësve aktivë direkt tek bulbi, qendra vitale e flokëve.

Udhëzime mbi përdorimin

Këshillohet përdorimi i një tablete në ditë, preferohet në mëngjes ose në vaktin tuaj kryesor. Për një efekt më të mirë këshillohet përdorimi për 3 muaj.

100 Artikuj

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:
Product added to compare.