Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * 15% zbritje normale +10% nëse regjistroheni me Facebook, zbritja mund të përdoret brenda 30 ditësh

Fytyrë – Rrudhat e para , humbje e shkëlqimit

Parandalon dhe korrigjon shenjat e fotoplakjes së lëkurës: rrudha, ulje të elasticitetit dhe të shkëlqimit. 

Për moshat 25 – 45 vjeç 

  • 3 përbërës dermatologjikë anti-moshë 
  • 3 patenta Retinaldehyde: veprues anti-moshë i sigurt, me efikasitet anti-rrudhë të vërtetuar klinikisht, që transformohet në vitaminë A aktive sipas nevojave të lëkurës për të nxitur metabolizmin qelizor dhe përmirësuar shkëlqimin e lëkurës. 
  • O.G.G – mbrojtës i rrjetit elastik të lëkurës, ai nxit veprimin e Retinaldehyde-ve për efikasitet anti rrudhë të përforcuar. Pretocopheryl mbrojtës qelizor transformohet në tocopherol (vitaminë E) sipas nevojave të lëkurës për të neutralizuar veprimin e radikaleve të lira dhe perte mbrojtur qelizat nga agresionet e jashtme. 

Tolerancë shumë e mirë e testuar në lëkura të ndjeshme. 

Forma e tij galenike fluide dhe e lehtë u përshtatet lëkurave normale dhe mikse duke u dhënë një pamje të qartë dhe mat

100 Artikuj

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:
Product added to compare.