Vichy NEOVADIOL MAGISTRAL

Rezultate të pashembullta në 1 muaj. Lëkura duket e rinuar dhe e rigjallëruar:

90% e grave e gjetën lëkurën e tyre më të ushqyer, 92% me komode, 71% më e dendur dhe 86% më e butë.

Thatësia e lëkurës zvogëlohet: -30% *Rezultati klinik në 49 gra pas 1 muaji

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.