LIPIKAE BAUME AP+ 

Gjithashtu e nevojshme të ri-ekuilibrohet mikrobioma e saj, popullata e mikro-organizmave që gjenden në sipërfaqen e lëkurës. Nëse mbetet e ekuilibruar, edhe nëse barriera e lëkurës rivendoset, sulmet e thatësisë së fortë, acarimit dhe kruajtjes do të kthehen gjithmonë.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.