Lekura

Në këtë kategori do të gjeni të gjitha produktet që ju ndihmojnë me irritimin e lëkurës, plagët dhe shërimin e lëkurës, djegiet, aknet, alergjitë e lëkurës, herpesin, antifungalin, produktet e këmbëve dhe kafshimet e insekteve.

Filtrat aktiv

Availability: 98 In Stock

Dexpanthenol 

Pomada Bepanthen nxit shërimin e plagëve sipërfaqësore. Ai përmban përbërësin aktiv dexpanthenol në bazën e vajit. Dexpanthenol kalon në lëkurë shpejt dhe lehtë pas aplikimit. Në qelizat e lëkurës, ai shndërrohet në acid pantotenik, i cili ndikon ndjeshëm në formimin dhe ripërtëritjen e epitelit të lëkurës, përshpejton shërimin e plagës dhe lehtëson inflamacionin.

Availability: 100 In Stock

LIOTON GEL

Heparin 

Lioton gel është një preparat farmaceutik, në trajtën e xhelit, për përdorim të jashtëm, që përmban heparinë. Ai është i vlefshëm, kur përdoret i vetëm ose sëbashku me trajtimin sistemik, në ato gjendje të sëmura, me natyrë inflamatore ose traumatike, të cilat përfitojnë nga veprimi lokal antieksudativ, antiedematoz, antikoagulant dhe disinfiltrant i tij.

Product added to compare.