Ju nuk keni më nevojë të skanoni kodin e secilës shishkë, si me AGS-1000I. Nuk ka kodim për shiritat EGS-2003. Pasi të keni zgjedhur llojin e saktë të shiritit provë në aplikacion dhe sinkronizimin me njehsorin e glukozës iHealth (BG1 dhe BG5), thjesht futni shiritin dhe përdorni.

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

1 produkt tjetër në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.