Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
  * * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

  Vitabiotics – Liveril

  2 200,00 Lekë

  LIVERIL

  Sasia

  Shtesa ushqimore për të mbështetur funksionet e mëlçisë.

  Liveril është i vetmi suplement që kombinon ekstraktin e Artiçokës me N-acetilcisteinënKolinën dhe L-Glutationin, me vitamina të tjera dhe mikronutrientë.

  Liveril është një përzierje e balancuar multivitaminash, mineralesh dhe produktesh bimore, me ekstraktin e Artiçokës që ndihmon në mirëmbajtjen e shëndetit të mëlçisë. Organet në trupin e njeriut siç është mëlçia funksionojnë në mënyrë optimale vetëm kur përmbushen kërkesat e tyre për nutrientë. Përdorimi i shtesave të nutrientëve, siç është Liveril, është i rëndësisë së veçantë sidomos për individët që nuk i plotësojnë këto kërkesa për nutrientë.

  Mëlçia ka shumë funksione ku përfshihen largimi i mbetjeve të dëmshme, ruajtja e nutrientëve për çlirimin e tyre atëherë kur trupi e ka të nevojshme dhe për të ruajtur vitalitetin dhe mirëqënien e trupit.

  Liveril është formuluar që të ofrojë:

  Funksionim normal të mëlçisë
  Liveril është një formulë e avancuar me ekstrakt të Artiçokës që kontribuon në mirëmbajtjen e shëndetit të mëlçisë dhe tretjes normale.

  Mbrotjen e qelizave
  Përmban vitamin C, zink dhe selenium që kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ, së bashku me vitaminën D që kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.

  Çlirimin optimal të energjisë
  Mëlçia shërben si depo për nutrientët dhe si rregullatore e çlirimit të energjisë për organizmin. Liveril ofron tiaminë (vitaminë B1) dhe folate që kontribuojnë në furnizmin me energjinë e nevojshme për metabolizmin.

  Vitaminë D3
  Roli i Vitaminës D në shumë funksione të shëndetit, ku përfshihet dhe funksionimi e rregullt të sistemit imunitar, është i njohur. Liveril ofron Vitaminë D3 me fuqi optimale, në një dozë prej 20mcg (800 IU). Vitamina D3 (cholecalciferol) është forma e preferuar e vitaminës D sepse është forma specifike që përdor trupi i njeriut dhe rrjedhimisht është me efektive se format e tjera siç është vitamina D2 e përdorur në shumë suplemente të tjera.

  Bazuar në studimet më të fundit
  Liveril është krijuar me ndihmën e disa prej shkencëtareve dhe nutricionistëve më të mirë në fushën e kërkimeve mbi rolin e nutrientëve në shëndetin e mëlçisë.

  Përdorimi
  Dy tableta në ditë me vaktin kryesor.
  Sygjerohet të merret me ujë ose me një pije të ftohtë. Mos e tejkalo dozën e rekomanduar. Përdorimi mund të vazhdojë për sa kohë të jetë e nevojshme.

  100 Artikuj