Vitabiotics Liveril

Mëlçia ka shumë funksione ku përfshihen largimi i mbetjeve të dëmshme, ruajtja e nutrientëve për çlirimin e tyre atëherë kur trupi e ka të nevojshme dhe për të ruajtur vitalitetin dhe mirëqënien e trupit.

Liveril është formuluar që të ofrojë:

Funksionim normal të mëlçisë

Liveril është një formulë e avancuar me ekstrakt të Artiçokës që kontribuon në mirëmbajtjen e shëndetit të mëlçisë dhe tretjes normale.

Mbrotjen e qelizave

Përmban vitamin C, zink dhe selenium që kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ, së bashku me vitaminën D që kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar.

Çlirimin optimal të energjisë

Mëlçia shërben si depo për nutrientët dhe si rregullatore e çlirimit të energjisë për organizmin. Liveril ofron tiaminë (vitaminë B1) dhe folate që kontribuojnë në furnizmin me energjinë e nevojshme për metabolizmin.

Vitaminë D3

Roli i Vitaminës D në shumë funksione të shëndetit, ku përfshihet dhe funksionimi e rregullt të sistemit imunitar, është i njohur. Liveril ofron Vitaminë D3 me fuqi optimale, në një dozë prej 20mcg (800 IU). Vitamina D3 (cholecalciferol) është forma e preferuar e vitaminës D sepse është forma specifike që përdor trupi i njeriut dhe rrjedhimisht është me efektive se format e tjera siç është vitamina D2 e përdorur në shumë suplemente të tjera.

Bazuar në studimet më të fundit

Liveril është krijuar me ndihmën e disa prej shkencëtareve dhe nutricionistëve më të mirë në fushën e kërkimeve mbi rolin e nutrientëve në shëndetin e mëlçisë.

Përdorimi

Dy tableta në ditë me vaktin kryesor.

Sygjerohet të merret me ujë ose me një pije të ftohtë. Mos e tejkalo dozën e rekomanduar. Përdorimi mund të vazhdojë për sa kohë të jetë e nevojshme.

98 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

1 produkt tjetër në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.