Ginkgomax

Përdorimi: Këshillohet marrja e një tabletë çdo ditë me shumë ujë.

Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Shtesat nuk duhet të konsiderohen si zëvendësim për një dietë të ekuilibruar dhe një jetese të shëndetshme. Nëse jeni duke marrë antikoagulantë ose ilaçe kundër plakjes, konsultohuni me mjekun tuaj para se të merrni këtë produkt. Mos e merrni gjatë shtatzënisë.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.