Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
  * * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

  Vitabiotics – Ultra Krill Oil

  3 000,00 Lekë

  ULTRA KRILL OIL

  Sasia

  Krill Oil : Omega-3 Superiore

  Ultra Red Krill ofron një burim superior për Omega-3 me shumë përfitime të tjera shtesë, e formuluar për të arritur standartet më të larta të cilësisë, pastërtisë dhe efektivitetit.

  Vaji Ultra Red Krill ofron 500mg vaj të pastër të një lloji karkaleci (“Euphausiacea”), një burim i veçantë i Omega-3 me një përqendrim të lartë të fosfolipideve që mund të përdoren më me efektshmëri nga trupi në krahasim me Omega-3 normale. Ultra Red Krill ofron acide yndyrore esenciale për funksionimin normal të zemrës, trurit dhe shikimit në një kapsule  më të lehtë në përtypje dhe pa shije apo aromë të papëlqyeshme.

  Të pasura dhe me Omega-3 dhe Omega-9 kapsulat Ultra Red Krill janë një burim shumë i mirë me acide yndyrore esenciale si DHA (Docosahexaenoic acid) dhe EPA (Eicosapentaenoic acid) që ndihmojnë në mirëmbajtjen e shëndetit dhe mirëqënien tonë.

  EPA dhe DHA klasifikohen si acide yndyrore esenciale pasi nuk mund të sintetizohen nga vetë trupi i njeriut dhe si pasojë duhen të merren nëpërmjet djetës. DHA kontribuon në mirëmbajtjen e shikimit dhe funksioneve të trurit. Së bashku DHA & EPA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës.

  E rëndësishme : Ultra Red Krill përmban vetëm vaj të një lloji karkaleci (“Euphausiacea”)vtë pastër dhe jo kombinim vajrash peshku të ndryshëm siç vërehet në shumë produkte të ngjashme.

  Cilat janë përfitimet e vajit të karkalecit (“Euphausiacea”) në krahasim me vajrat e tjerë të peshkut?

  Ultra Red Krill Oil ofrohet në kapsula më të vogla se shumica e suplementeve tradicionale Omega-3, dhe nuk ka shije apo arome peshku. Ndryshe nga acide yndyrore të ofruara nga burime të tjera të Omega-3 , Ultra Red Krill asimilohet më me lehtësi nga organizmi  dhe është i tretshëm në ujë. Tretshmëria në ujë bën që të shpërndahet më me lehtësi dhe të mos shkaktojë shije të papëlqyeshme, gromësira apo reflux.

  Vaji i të karkalecit (“Euphausiacea”)është gjithashtu me toksicitet më të ulët dhe më i pastër se vaji Omega-3 i nxjerrë nga burime të tjera.

  Udhëzime mbi përdorimin

  Një ose dy kapsula në mëngjes me vaktin kryesor. Gëlltite me ujë ose me një lëng të ftohtë. mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

  • Përqendrim i lartë i fosfolipideve për absorbim superior të Omega-3
  • Burim cilësor për EPA dhe DHA
  • 100% vaj natyral Krill
  • Pa shije peshku
  • Pa arome peshku
  • Nuk shkakton reflux
  • Kapsula të vogla
  100 Artikuj