OMEGOR MEGA 3 6 9

Omega-3 ALA nga vaji i lirit kontribuon në ruajtjen e nivelit normal  të kolesterolit të gjakut me një konsum ditor prej 2 g *.

Omega-3 EPA and DHA nga vaji i peshkut kontribuojnë në funksionin normal të zemrës me një dozë ditore prej 250 mg *. Në popullatën e rritur, EPA dhe DHA kontribuojnë në mbajtjen e niveleve normale të triglicerideve në gjak me një konsum të përditshëm prej 2 g dhe në ruajtjen e presionintnormal të gjakut me një konsum të përditshëm prej 3 g **.

Omega-6 GLA vjen nga vaji i aguliçes dhe  është i dobishëm për integritetin dhe funksionimin e membranave qelizore.

Omega-9 Acidi oleik është një acid yndyror i monosaturuar i bollshëm në vaj ulliri. Zëvendësimi i yndyrnave të ngopura në ushqim me acide yndyrore të pangopura kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.