Vitabiotics Ultra Krill Oil

Ultra Red Krill ofron acide yndyrore esenciale për funksionimin normal të zemrës, trurit dhe shikimit në një kapsule  më të lehtë në përtypje dhe pa shije apo aromë të papëlqyeshme.

Të pasura dhe me Omega-3 dhe Omega-9 kapsulat Ultra Red Krill janë një burim shumë i mirë me acide yndyrore esenciale si DHA (Docosahexaenoic acid) dhe EPA (Eicosapentaenoic acid) që ndihmojnë në mirëmbajtjen e shëndetit dhe mirëqënien tonë.

EPA dhe DHA klasifikohen si acide yndyrore esenciale pasi nuk mund të sintetizohen nga vetë trupi i njeriut dhe si pasojë duhen të merren nëpërmjet djetës. DHA kontribuon në mirëmbajtjen e shikimit dhe funksioneve të trurit. Së bashku DHA & EPA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës.

E rëndësishme : Ultra Red Krill përmban vetëm vaj të një lloji karkaleci (“Euphausiacea”)vtë pastër dhe jo kombinim vajrash peshku të ndryshëm siç vërehet në shumë produkte të ngjashme.

Cilat janë përfitimet e vajit të karkalecit (“Euphausiacea”) në krahasim me vajrat e tjerë të peshkut?

Ultra Red Krill Oil ofrohet në kapsula më të vogla se shumica e suplementeve tradicionale Omega-3, dhe nuk ka shije apo arome peshku. Ndryshe nga acide yndyrore të ofruara nga burime të tjera të Omega-3 , Ultra Red Krill asimilohet më me lehtësi nga organizmi  dhe është i tretshëm në ujë. Tretshmëria në ujë bën që të shpërndahet më me lehtësi dhe të mos shkaktojë shije të papëlqyeshme, gromësira apo reflux.

Vaji i të karkalecit (“Euphausiacea”)është gjithashtu me toksicitet më të ulët dhe më i pastër se vaji Omega-3 i nxjerrë nga burime të tjera.

Udhëzime mbi përdorimin

Një ose dy kapsula në mëngjes me vaktin kryesor. Gëlltite me ujë ose me një lëng të ftohtë. mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

Përqendrim i lartë i fosfolipideve për absorbim superior të Omega-3

Burim cilësor për EPA dhe DHA

100% vaj natyral Krill

Pa shije peshku

Pa arome peshku

Nuk shkakton reflux

Kapsula të vogla

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.