• Në ofertë!
  • -15 000 Lekë
    Qera, Aparat oksigjeni, 24 orë punë e vazhdueshme 220V efarma.al - 1
    Qera, Aparat oksigjeni, 24 orë punë e vazhdueshme 220V efarma.al - 2
    Qera, Aparat oksigjeni, 24 orë punë e vazhdueshme 220V efarma.al - 3
    Qera, Aparat oksigjeni, 24 orë punë e vazhdueshme 220V efarma.al - 4

Kemi dy makina oksigjeni dhe nuk duam të fitojmë; pasi këto janë makina shpëtuese të jetës. I ofrojmë këto makina me qira FALAS për ata që nuk mund të paguajnë qiranë e tyre normale.

Shëndeti duhet t’i përkasë të gjithëve, jo vetëm atyre që mund ta përballojnë atë.

1 Artikulli

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Ndoshta mund të pëlqejë edhe

Add Related products to weekly line up

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.