CURASEPT GEL DENTIFRICIO 

Si të përdoret

Përdorni produktin për rreth 1 muaj, kontaktoni dentistin tuaj nëse është e nevojshme të zgjasni trajtimin. Rekomandohet të përdoret në kombinim me gargarë.

Paralajmërime

Trajtimi rigjenerues i pastës së dhëmbëve Curasept Gel është një produkt vetëm për përdorim të jashtëm. Mos e gëlltisni. Mbajeni larg fëmijëve. Mbani larg burimeve të dritës dhe nxehtësisë. Pas përdorimit, mos e hidhni enën në mjedis. Përmban metabolisulfit natriumi dhe klorobutanol. Mos e përdorni në rast të shtatzënisë së njohur ose të dyshuar. Mos e përdorni nën moshën 6 vjeç.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.