Bionike Thiosoap

Falë pranisë së aminoacideve të squfurit dhe squfurit, pastruesi kryen një veprim të ekuilibruar ri-acidifikues pa ndryshuar ekuilibrin hidrolipidik të lëkurës. Përmban një kombinim të ekuilibruar të substancave me një kapacitet të lartë balancues të sebumit.

Squfuri, rregullon sekretimin e sebumit;

Tampon laktik, për të riekuilibruar pH epidermik;

Karboksimetilcisteinë, aminoacid squfuri me kapacitet balancues të sebumit.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.