DR.Grandel Gentle Foam

Karakteristikat: 

• Pastrim i butë dhe i plotë për lëkurën 

• Mbron funksionin e barrierës së lëkurës dhe ruan natyralin

• Ekstrakti i tamarindit lë një ndjenjë të lëkurës mirë të hidratuar, të relaksuar dhe të qetësuar

100 Artikuj

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

laresi perffekt

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Unë kam pasur probleme me Larestt e butë që nuk janë mjaftueshëm të fortë për të pastruar tualetin, dhe pastruesit që janë shumë të fortë për lëkurën time saqë lëkura ime reagon skuqet dhe kam ndjesi djegie dhe kruajtjeje. Me kete kam rene rehat.


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

laresi perffekt

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Unë kam pasur probleme me Larestt e butë që nuk janë mjaftueshëm të fortë për të pastruar tualetin, dhe pastruesit që janë shumë të fortë për lëkurën time saqë lëkura ime reagon skuqet dhe kam ndjesi djegie dhe kruajtjeje. Me kete kam rene rehat.


<b>50</b>
Product added to compare.