Testuar në lëkurë të ndjeshme nën kontroll dermatologjik.

Hipoalergjik

Me Ujë Spa Termik Vichy qetësues dhe forcues

Jo-komedogjene

Pa paraben

100 Artikuj

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

E kenaqur

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Kisha koh qe kerkoja nje lares fytyre, dhe ngela e kenaqur pasi kur porosita ne faqe jo vetem ma dhane me 10%ulje po kur me erdhi si porosi pashe qe me kishin dhe dhe testera falas


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

E kenaqur

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Kisha koh qe kerkoja nje lares fytyre, dhe ngela e kenaqur pasi kur porosita ne faqe jo vetem ma dhane me 10%ulje po kur me erdhi si porosi pashe qe me kishin dhe dhe testera falas


<b>50</b>
Product added to compare.