Subcategories

    Filtrat aktiv

    Availability: 99 In Stock

    TENA Pants Medium 10cp janë të dizajnuara për t'u ndjerë dhe përshtatur si të brendshme të rregullta, dhe janë shumë absorbues për të mbrojtur nga rrjedhjet mesatare dhe të rënda të fshikëzës. Testuar nga dermatologët dhe vijnë me një material që merr frymë, tekstil, i butë në prekje. Barriera kundër rrjedhjeve.

    Product added to compare.