• Çmim i zbritur

Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

Nuk – Pompë gjiri sensitive Jolie

5 000,00 Lekë
4 750,00 LekëRuaj 5%
Sasia

Përshkrimi i Produktit

Pompat e gjirit janë ndihmëse për të gjithë mamatë e reja të cilat hasin vështirësi gjatë ushqyerjes natyrale me gji. Pompa e gjirit manuale Nuk Jolie është e dizenjuar për ta bërë këtë proces më të lehtë. Me një lëvizje ekstraktuese perfekte dhe me një formë ergonomika lejon kryerjen e procesit me vetëm një dorë. Jolie gjithashtu ka një teksturë të butë silikoni e cila përputhet me formën e gjoksit të nënave duke ofruar në të njejtën kohë një masazhim të lehtë që nxit rrjedhjen e qumështit.

  • Dizenjo e thjeshtë dhe e qëndrueshme, made in Germany.
  • E lehtë për tu përdorur dhe për tu pastruar. Mund të futet në pjatalarëse.
  • Ideale për udhëtime
  • Paketimi përfshin dhe një mbajtëse 150ml për qumështin e gjirit

Higjena është prioritet kur bëhet fjalë për qumështin e gjirit. Pompa e gjirit Jolie duhet të përdoret vetëm e pastruar dhe në kushte sterile. Pëpara përdorimit të parë dhe para çdo përdorimi pasardhës të gjithë pjesët që bien në kontakt me qumështin duhen larë, sterilizuar dhe tharë. Ne rekomandojmë të lahet me dezinfektuesin e shisheve Nuk.

Nuk përmban BPA (Bisphenol A)

100 Artikuj