Avent Breast Milk Storage Bags

Mbyllje e dyfishtë e zinxhirit e sigurt, pa rrjedhje për ruajtjen e sigurt të qumështit tuaj të gjirit

Vula tregon se çanta e para-sterilizuar është e paprekur para përdorimit të parë, për higjienën e plotë

Shtresat anësore të përforcuara dhe materiali me dy shtresa sigurojnë siguri shtesë se qumështi juaj i çmuar i gjirit ruhet i sigurt në frigorifer ose frigorifer

97 Artikuj

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Shume t emira per ruajtjen e qumeshtit

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

I shihja shpesh ne internet neper faqet e blogereve te huaja dhe as qe e dija qe ekzistonin dhe ktu te ne... qe kur i kam bler e ruaj qumeshtin dhe perpara se ti bej banje djalit ja mbush vasken me qumesht.


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Shume t emira per ruajtjen e qumeshtit

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

I shihja shpesh ne internet neper faqet e blogereve te huaja dhe as qe e dija qe ekzistonin dhe ktu te ne... qe kur i kam bler e ruaj qumeshtin dhe perpara se ti bej banje djalit ja mbush vasken me qumesht.


<b>50</b>
Product added to compare.