Përshkrimi i Produktit

NUK Nature Sense Rechargeable Electric Breast Pump

Qumështi i gjirit është ushqimi më i mirë për beben tuaj gjatë 6 muajve të parë. Nëse gjidhënia natyrale është e përkohshme ose përkohësisht e pamundur por ju doni ti ofroni bebes qumështin e gjirit, Nuk Nature Sense Pompë Elektrike Gjiri e karikueshme mund të përdoret si ndihmë gjatë gjidhënies dhe ju ofron suport gjatë ditës me beben tuaj.

Fleksibël dhe pompim efikas

Në mënyrë që të përmbushë nevojat individuale të nënave të reja, duke pompuar qumështin e gjirit duhet të jetë fleksibël dhe efikas sa më shumë që të mundet. Pompa e re elektrike e rikarikueshme NUK, ndihmon një rrjedhje optimale qumështi dhe merr parasysh individualitetin e secilës nënë. Kjo sigurohet mbi të gjitha nga 16 veçori të ndryshme, që shërbejnë për të rregulluar rtimin e pompimit dhe forcën e thithjes. Këtu të dy ritmet e thithjes dhe 4 pikat e thithjes janë lirisht të selektueshme, të cilat mund të kombinohen me njëri-tjetrin.

Me funksion memorie praktike, ju mund të ruani programin tuaj të preferuar dhe ta përsërisni sa here të doni. Koka e bute e silikonit dhe mbrojtja ergonomike ndihmojnë atë të përshtatet me gjirin tuaj dhe njësia e fuqishme e pompimit siguron më shumë komfort dhe efikasitet.

NUK Nature Sense Rechargeable Electric Breast Pump: për më shumë kontroll

NUK Nature Sense Pompë gjiri elektrike e rikarikueshme është e pasuruar me një ekran inovativ LCD në të cilin ju mund të kontrolloni procesin e pompimit, kohën dhe baterinë direkt në ekran. Ekrani adaptohet automatikisht me dritën pra mund të përdoret me lehtësi gjatë ditës ose natës. Ekrani LCD është shumë i thjeshtë në përdorim. Pompa e gjirit elektrike është gjithashtu ideale kur ju jeni jashtë: bateria e integruar LI (lithium) është e rikarikueshme dhe është e mjaftueshme për 3 sesione, secili nga 30 minuta.

Mund të kombinohet me shishet dhe biberonat NUK Nature Sense

Pompa e gjirit elektrike e rikarikueshme NUK Nature Sense mund të kombinohet me kontenierin e qumështit të gjirit (i përfshirë në paketim) si dhe me shishet dhe biberonat NUK Nature Sense.

Përfshin: kontenitor qumështi gjiri 150ml, biberon 0-6muaj S / 3 vrima, disk mbyllës, AC adaptor, kabëll USB dhe rrip praktik.

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.