Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
10% ULJE nëse regjistroheni me Facebook, zbritja mund të përdoret brenda 30 ditësh

20 Miliardë Kultura Mikrobiotike

Studimet dhe kërkimet për mikrobiomën e njeriut, që i referohet 100 trilion baktereve në trupin tonë, po avancon shpejt dhe po bëhet kyçi i kuptimit më mirë të trupit. Vitabiotics Wellbio shton florën e sistemit tretës që ndodhet natyrshëm në trup.

Çfarë janë kulturat e gjalla Wellbio?

Kulturat e gjalla Wellbio janë formula mikrobiotike të formuluara nga ekspertë (20 Miliard CFU*) që ofron 7 shtame të cilësisë së lartë të kulturave të gjalla me speketër të gjerë, përfshirë Lab4® bakterial më të studiuar të zorrëve. Gjithashtu përfshihet Lactobacillus Acidophilus dhe Bifidobacterium për përdorim të përditshëm. Wellbio përmban kalcium dhe inulin. Kalciumi kontribuon në mirëfunksionimin e enzimave tretëse.

Kulturat mikrobiotike më të studiuara të Mbretërisë së Bashkuar

Kulturat e gjalla Wellbio përmbajnë Lab4®, grupin më të studiuar të baktereve të zorrës:

  • Lactobacillus acidophilus (2 shtame të përzgjedhura)
  • Bifidobacterium bifidum
  • Bifidobacterium animalis subsp. lactis

Me teknologjinë stabilizuese Triphase

Teknologjia stabilizuese Triphase ndihmon të mbrojë nivelin e kulturave të gjalla, prandaj nuk është e nevojshme që Wellbio të ruhet në frigorifer.

Sistemi juaj tretës dhe faktorët mjedisorë

Shumë faktorë mund të ndikojnë në bakteret natyrale të zorrës duke përfshirë dietën, duhanin, nivelet e larta të stresit, antibiotikët dhe toksinat e mjedisit. Wellbio rekomandohet për burrat dhe gratë të të gjithë moshave.

Standarte të larta të kontrollit të cilësisë

Wellbio është zhvilluar nga ekspertët e Vitabiotics dhe është një shtesë ushqimore e prodhuar sipas cilësisë së GMP (Good Manufacturing Practice) .

  • E përshtatshme për veganë
  • Pa konservantë
  • Pa ngjyrues artificialë
  • Wellbio nuk është testuar në kafshë
  • Pa laktozë

Udhëzime mbi përdorimin

Merrni një kapsulë në ditë me vaktin tuaj kryesor. Kalojeni me ujë ose një pije të ftohtë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

Nëse po merrni antibiotikë: Merrni 1-2 kapsula në ditë, me ushqim, dhe të paktën 2 orë larg nga antibiotiku. Vazhdojeni për të paktën 2 javë pasi i keni mbaruar antibiotikët.

100 Artikuj

in the same category

5 produkte të tjera në këtë kategori:
Product added to compare.