Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * 15% zbritje normale +10% nëse regjistroheni me Facebook, zbritja mund të përdoret brenda 30 ditësh

Wellzyme Enzima Tretëse

Vitabiotics Wellzyme ofron një spektër të gjerë enzimash tretëse. Ato janë të formuluara specifikisht që të merren me ose menjëherë pas ushqimit.

6 Enzima kyçe

Formula Wellzyme ofron një spektër të gjerë prej 6 enzimash, që përfshijnë proteazëamilazëalpha-galaktoksidazëlipazëhemicellulazë dhe laktazë. Të gjithë enzimat janë përzgjedhur dhe kombinuar nga ekspertët për qëllime specifike. Gjithashtu përshihet dhe laktaza që përmirëson tretjen e laktozës.

Përmirësim i tretjes së laktozës

Wellzyme Enzima Tretëse ofron nivelin ekzakt ditor të rekomanduar të Lactase 4500 FCC (për 3 kapsula) të cilat përmirësojnë tretjen e laktozës.

Standarte të larta të kontrollit të cilësisë

Wellzyme është zhvilluar nga ekspertet e Vitabiotics, dhe është një shtesë ushqimore e prodhuar me standarte të larta të GMP (Good Manufacturing Practice).

  • E përshtatshme për veganet
  • Pa konservantë
  • Pa ngjyrues artificiale
  • Wellzyme nuk është testuar në kafshë

Udhëzime mbi përdorimin

Merrni 2-3 kapsula në ditë. Merrni çdo kapsulë me ose menjëherë pas ushqimi. Për shembull një pas mëngjesi, drekë dhe darkë.

Personat që kanë vështirësi në tretjen e laktozës: Merrni 3-4 kapsula me çdo vakt që përmban laktozë. Mos e përtypni. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

100 Artikuj

in the same category

4 produkte të tjera në këtë kategori:
Product added to compare.