Pothuajse është i nevojshëm konsumimi i përditshëm i probiotikëve dhe kulturave probiotike në mënyrë që zorrëve dhe organizmit ti kthehet shëndeti i mirë dhe forca e imunitetit. Hulumtimet tregojnë që furnizimi i përditshëm me kultura probiotike ndikon fuqishëm në shëndet të mirë. Vetëm në mënyrë të tillë mund të optimizohet baraspesha e mikroflorës së zorrëve dhe të ndihmohen bakteret e mira që ndihmojnë organizmin tonë. Te personi i shëndoshë, flora bakteriale e zorrëve përbëhet 85% nga bakteret e mira dhe 15 % nga të ashtuquajturat baktere të këqija. Vetëm mikroflora bakteriale e shëndoshë i sekreton enzimat e nevojshme domosdoshmërisht për tretje dhe shëndet të mirë, mundëson sintezën dhe krijimin e vitaminave K dhe B, si dhe furnizimin e mukozës së zorrëve me lëndë ushqyese siç është kalciumi, hekuri dhe mineralet tjera. Dhe jo më pak e rëndësishme – vetëm mikroflora e shëndoshë e zorrëve do të thotë imunitet i fortë dhe stimulim i sistemit imun përmes aktivizimit të makrofagëve, tajimit të sekretineve sekretore etj.

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.