Vitabiotics Wellbio 10 Billion

Çfarë janë kulturat e gjalla Wellbio?

Kulturat e gjalla Wellbio janë formula mikrobiotike të formuluara nga ekspertë (10 Miliard CFU*) që ofron 7 shtame të cilesisë së lartë të kulturave të gjalla me speketër të gjerë, përfshirë Lab4®  bakterian më të studiuar të zorrëve .  Gjithashtu përfshihet Lactobacillus Acidophilus dhe Bifidobacterium për përdorim të përditshëm. Wellbio përmban kalcium dhe inulin. Kalciumi kontribuon në mirëfunksionimin e enzimave tretëse.

Kulturat mikrobiotike më të studiuara të Mbretërisë së Bashkuar

Kulturat e gjalla Wellbio përmbajne Lab4, grupin më të studiuar të baktereve të zorrës:

Lactobacillus acidophilus (2 shtame të përzgjedhura)

Bifidobacterium bifidum

Bifidobacterium animalis subsp. lactis

Me teknologjinë stabilizuese Triphase™

Teknologjia stabilizuese Triphase™ ndihmon të mbrojë nivelin e kulturave të gjalla, prandaj nuk është e nevojshme që Wellbio të ruhet në frigorifer.

Sistemi juaj tretës dhe faktorët mjedisore

Shumë faktorë mund të ndikojnë në bakteret natyrale të zorrës duke përfshirë dietën, duhanin, nivelet e larta të stresit, antibiotikët dhe toksinat e mjedisit. Wellbio rekomandohet për burrat dhe gratë të të gjithë moshave.

Standarte të larta të kontrollit të cilësisë

Wellbio është zhvilluar nga ekspertet e Vitabiotics dhe është një shtesë ushqimore e prodhuar sipas cilësisë së GMP (Good Manufacturing Practice) .

E përshtatshme për veganë

Pa konservantë

Pa ngjyrues artificialë

Wellbio nuk është testuar në kafshë

Pa laktozë

Udhëzime mbi përdorimin

Merrni një kapsulë në ditë me vaktin tuaj kryesor. Kalojeni me ujë ose një pije të ftohtë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

Nëse po merrni antibiotikë: Merrni 1-2 kapsula në ditë, me ushqim, dhe të paktën 2 orë larg nga antibiotiku. Vazhdojeni për të paktën 2javë pasi i keni mbaruar antibiotikët.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.