Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: 100 In Stock

  Melaflor është një suplement ushqimor që shfrytëzon praninë e fermenteve laktike probiotike dhe fibrave prebiotike për të riekuilibruar florën bakteriale të zorrëve e cila mund të komprometohet si rezultat i ushqimit të pasaktë, terapisë me antibiotikë ose çrregullimeve të zorrëve që shkaktojnë diarre ose kapsllëk.

  Fermentix - 12 Vials

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 1 560 Lekë
  Availability: 10 In Stock

  Fermentix është një shtesë e lëngshme me shije qershie të zezë që përmban probiotikë, fibra prebiotike dhe vitamina B. Fijet probiotike dhe prebiotike ndihmojnë në balancimin e florës bakteriale të zorrëve, përmirësimin e tretjes dhe rregullimin e lëvizshmërisë gastrointestinale. Vitaminat B luajnë një rol thelbësor në metabolizmin.

  RestoraFlor - 10 Vials

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 1 625 Lekë
  Availability: 100 In Stock

  Restora Flor është një shtesë ushqimore me probiotikë, vitamina dhe fibra prebiotike. Ai favorizon ekuilibrin fiziologjik të florës bakteriale të zorrëve në rast të ndryshimeve për shkak të terapisë me antibiotikë, çrregullimeve të zorrëve ose ushqimit, stresit, udhëtimit dhe ndryshimit të klimës. Ai gjithashtu përmban vitamina B, të cilat ndihmojnë në zvogëlimin e lodhjes dhe përmirësimin e sistemit imunitar.

  Availability: 100 In Stock

  Combiflor është një bar në formë granulash për fëmijë. Ai është i indikuar për rregullimin e florës intestinale në rastet e diarresë dhe të vjellave. Combiflor është një përzierje e kripërave minerale dhe glukozës të cilat ndihmojnë në ekuilibrin fiziologjik të lëngjeve dhe kripërave në trup. Përmban gjithashtu fermente të gjalla laktike si dhe Zink. Ky i fundit ka aftësinë të zvogëlojë kohëzgjatjen dhe intensitetin e diarresë tek fëmijët.

  Product added to compare.