Corega 3D Hold Prosthetic Adhesive Cream 

Aplikimi

Pastroni dhe thani protezat

Aplikoni kremin ngjitës në shirita të shkurtër siç tregohet në diagramë, jo shumë afër kontureve.

Shplani gojën përpara vendosjes së protezës.

Vendosni protezën në vendin e duhur. Mbajeni në vend dhe kafshoni për disa sekonda për të siguruar që është vendosur siç duhet.

Heqja

lani gojën me ujë.

Hiqni protezën me lëvizje të ngadalta rrethore.

Hiqni pjesën e mbetur të kremit nga proteza dhe goja me ujë të ngrohtë dhe me një furçë dhëmbësh të butë.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.