Kin Oro Denture Fixative Cream

Në pjesën e brendshme të protezës së pastër dhe të thatë të dhëmbëve, përhapni kremin në tre (katër) pika, duke shmangur mbulimin e skajeve. Vendosni protezën në gojë dhe ndihmoni në rregullimin e saj duke shtypur me gishtat e mëdhenj për disa çaste. Lërini disa minuta të kalojnë para marrjes së ushqimit ose lëngjeve.Fiksimi zgjat rreth 12 orë. Proteza mund të hiqet lehtësisht kur është e nevojshme.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.