• Çmim i zbritur

Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * 15% zbritje normale +10% nëse regjistroheni me Facebook, zbritja mund të përdoret brenda 30 ditësh

Qumesht lope organik 1

Formula organike për bebe HOLLE është e bërë nga 99% përbërës të rritur në mënyrë organike. Qumështi i përdorur në formulat HOLLE vjen nga lopë të rritura në ferma biodinamike (Demeter) në ambiente me përkujdesje dhe të përshtatshme. Fermat i përmbahen në mënyrë strikte legjislacionit europian si dhe rregullave ndërkombëtare Demeter. Kullotja e lopëve në fusha të shendetshme biodinamike është arsyeja e cilësisë superiore të qumështit të përdorur në ushqimet tona.

Përbërës të tjerë të rëndësishëm përfshijnë vajrat organik vegjetal që i japin bebes acidet yndyrore të rëndesishme. Niseshtja organike dhe maltodekstrina të derivuara nga misri e bëjnë më kremoz.

Pjesa e mbetur prej 1% e përbërësve janë vitamina dhe minerale të nevojshme për zhvillimin e bebes suaj sipas legjislacionit të BE.

100 Artikuj

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:
Product added to compare.