Aptamil Comfort 2

Qumeshti i gjirit eshte ushqim ideal per rritjen e shendetshme dhe per zhvillimin e foshnjave dhe te femijeve. Ai mbron nga diarreja dhe semundjet e tjera. Aptamil Comfort 2 ka nje perqindje te ulet laktoze dhe proteina pjesserisht te hidrolizuara. Permban nje perzierje speciale vlerash ushqyese. 

90 Artikuj

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Shume cilesor

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Bebi im fle rehat qekur i kam nisur qumehstin e formules. bebi im ishte pak i bllokuar nga nje qumesht formule qe i pata perdorur me pare, i jepte dhimbje barku. Sa i kam filluar aptamilin bebei me eshte qetesuar nga dhimjet.


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Shume cilesor

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Bebi im fle rehat qekur i kam nisur qumehstin e formules. bebi im ishte pak i bllokuar nga nje qumesht formule qe i pata perdorur me pare, i jepte dhimbje barku. Sa i kam filluar aptamilin bebei me eshte qetesuar nga dhimjet.


<b>50</b>
Product added to compare.