Plasmon Alta Digeribilità

Ushqyeshmërisht e përshtatshme për foshnjën tuaj

Qumështi i parë i rritjes në të cilin laktoza është zbërthyer në sheqernat e tij të thjeshtë për ta bërë atë më të tretshëm dhe të asimilueshëm nga fëmijët me vështirësi në tretjen e laktozës. Produkti përmban glukozë dhe galaktozë si pasojë e prishjes së laktozës.

Për rritjen e saj

Qumështi i tretjes së lartë shoqëron fëmijën tuaj në rritjen e tij nga 1 deri në 3 vjet, me kalcium, zink dhe hekur i cili kontribuon në zhvillimin normal të njohjes.

Kontrolli, vëmendja dhe cilësia

Për mbi 40 vjet kërkime në Itali, ne kemi studiuar formulat më të përshtatshme për të. Të gjitha fermat zgjidhen dhe kontrollohen për të siguruar sigurinë dhe cilësinë e Plasmonit.

Konsumi i qumështit me tretje të lartë do të kuptohet si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme. 100ml qumësht siguron një sasi të konsiderueshme hekuri.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.