Plasmon Latte per Lattanti nutri Uno

Ne zgjedhim vetëm fermat e kontrolluara.

- Ne e mbledhim qumështin brenda 24 orëve nga mjelja.

Qumështi Plasmon Nutri-UNO përmban përbërësin ekskluziv "Qumësht i Fermentuar me Lactobacillus paracasei CBA L74", GOS dhe Nukleotide.

Përbërësi ekskluziv "Qumështi i Fermentuar" i pranishëm në qumështin Plasmon Nutri-UNO vjen nga procesi i fermentimit me Lactobacillus paracasei CBA L74.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.