Plasmon LenilAC 1

Përgatitja dhe përdorimi

Metoda e përgatitjes

- Lani me kujdes dhe thani duart. Sterilizoni shishen, thithën dhe telefononi përpara përdorimit.

- Zieni dhe derdhni sasinë e nevojshme të ujit të nxehtë në shishe (shih tabelën treguese të ushqimit) në një temperaturë prej 70 ° C.

- Mbushni kupën e përfshirë të matjes duke niveluar pluhurin e tepërt me tehun e një thike të larë dhe të sterilizuar.

- Derdhni sasinë e treguar të lugëve matëse në shishe (shih tabelën treguese të ushqimit).

- Mbylleni dhe tundeni shishen.

- Para se t’i jepni foshnjës, kontrolloni temperaturën e qumështit në pjesën e pasme të dorës. Temperatura e qumështit nuk duhet të kalojë 37/40 ° C.

Pas përdorimit, vendoseni kupën matëse me kujdes në strehën e saj duke u siguruar që ajo të jetë e pastër dhe e thatë.

Tabela treguese e furnizimit me energji elektrike

(përveç nëse specifikohet ndryshe për qëllime pediatrike)

Mosha: Java e 1-të dhe e 2-të | Cc ose ml ujë: 90 | Gota matëse: 3 | N ° vaktet e qumështit në 24 orë: 6

Mosha: Java e 3-të dhe e 4-të | Cc ose ml ujë: 120 | Gota matëse: 4 | N ° vaktet e qumështit në 24 orë: 6

Mosha: muaji i 2-të | Cc ose ml ujë: 150 | Gota matëse: 5 | N ° Vaktet e qumështit në 24 orë: 5

Mosha: muaji i 3-të | Cc ose ml ujë: 180 | Gota matëse: 6 | N ° Vaktet e qumështit në 24 orë: 5

Mosha: muaji i 4-të dhe i 5-të | Cc ose ml ujë: 210 | Gota matëse: 7 | N ° Vaktet e qumështit në 24 orë: 5

Mosha: muaji i 6-të | Cc ose ml ujë: 240 | Gota matëse: 8 | N ° vaktet e qumështit në 24 orë: 4

Sidoqoftë, sasitë janë indikative dhe mund të ndryshojnë në mendimin e pediatrit në varësi të moshës dhe oreksit të fëmijës. Një masë e nivelit të LenilAC 1 përmban 4.5 g që korrespondon me 22.7 kcal.

Paralajmërime të rëndësishme

LenilAC 1 duhet të përdoret vetëm nën mbikëqyrje mjekësore. Përgatitja dhe ruajtja joadekuate mund të shkaktojë probleme ose rreziqe për shëndetin e foshnjës. Ndiqni udhëzimet me kujdes.

- Përgatitni vetëm një shishe në të njëjtën kohë që t’i jepet foshnjës menjëherë pas përgatitjes.

- Mos e ripërdorni qumështin e lënë në shishe në fund të ushqimit.

- Përdorni vetëm kupën matëse që përmbahet në paketim.

E rëndësishme

Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për foshnjën. Nëse ushqyerja me gji nuk është e mundur ose e mjaftueshme, sipas këshillës së pediatrit, foshnja duhet të ushqehet me një ushqim të përshtatshëm për nevojat e tij.

LenilAC 1 është një ushqim me pluhur i destinuar për ushqimin e veçantë të foshnjave që nga lindja, nëse nuk ushqehen me gji.

LenilAC 1 është i përshtatshëm, si burimi i vetëm i ushqimit, për dietën e veçantë të foshnjës nga lindja deri në muajin e 6-të të jetës.

LenilAC 1 duhet të përdoret vetëm nën mbikëqyrje mjekësore.

Muajt ​​e parë të jetës mund të karakterizohen nga probleme të vogla gastrointestinale si dhimbje barku, distension abdominal dhe kapsllëk.

LenilAC 1 është një ushqim i formuluar posaçërisht për menaxhimin dietik të këtyre problemeve, falë përmbajtjes së zvogëluar të laktozës dhe shtimit të beta-palmitatit, qumështit të fermentuar dhe galakto-oligosakarideve.

LenilAC 1 gjithashtu përmban nukleotide.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.