Ky trajtim intensiv rinues përmban 5-fishin e përqëndrimit të Kompleksit ekskluziv ACR G2 që ndodhet në produktet e kujdesit ditor të koleksionit Skincode Exclusive.

Është një përforcues i fuqishëm i procesit të rigjenerimit qelizor i cili ngadalësohet me kalimin e viteve.

Është ideal për një lëkurë të dehidratuar që tregon shenja të plakjes, pasi përmban një sërë përbërësish që hidratojnë, ushqejnë dhe mbrojnë nivelin e hidratimit duke lënë pas një lëkurë të rafinuar, rrezatuese dhe më rinore.

1 Artikulli

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 4,00/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(4/5

ka arome shume te forte

1 of 1 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Eshte i mire, por aroma esht e pak e forte


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 4,00/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(4/5

ka arome shume te forte

1 of 1 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Eshte i mire, por aroma esht e pak e forte


<b>50</b>
Product added to compare.