Canesten 3

Canesten3 përdoret:

tek femrat, për trajtimin e infeksionit të traktit të sipërm gjenital (vaginës), të shkaktuar nga myqet (nga majaja e llojit Candida) të quajtura vaginite nga Candida. Shenjat dhe simptomat e këtij infeksioni janë sekrecione të bardha si gjizë, kruarje, skuqje, enjtje dhe djegie të dhimbshme të vulvës. Mund të jetë i pranishëm dhe urinimi i dhimbshëm.

Infeksioni gjenital nga myqet e llojit Candida nuk është një sëmundje seksualisht e transmetueshme, kështu që trajtimi i partnerit kërkohet VETËM nëse shenjat dhe simptomat janë të pranishme tek ai ose nëse këshillohet nga mjeku.

Si përdoret Canesten3

Dozimi dhe kohëzgjatja e trajtimit

Canesten3 është për përdorim vaginal (brenda në vaginë).

Mjekimi i vaginës: për tre netë me radhë përpara se të shtriheni për të fjetur vendosni një tabletë vaginale në vaginë, siç përshkruhet tek udhëzimet në fletë-udhëzuesin e paketimit. Shenjat dhe simptomat, të shkaktuara nga infeksioni mykotik i vaginës, zakonisht përmirësohen brënda 7 ditëve nga fillimi i mjekimit (ose pas përdorimit të 3 tabletave vaginale). Nëse shenjat dhe simptomat e infeksionit nuk zhduken plotësisht, nëse rrethanat përkeqësohen ose nëse infeksioni rishfaqet, këshillohuni me mjekun tuaj. Nëse simptomat rikthehen brënda 2 muajve, këshillohuni me mjekun tuaj.

99 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.