Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
  * * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

  Vitabiotics – Pregnacare MAX

  4 000,00 Lekë
  Sasia

  Pregnacare MAX ofron formulën e fundit për të gjitha femrat që do bëhen nëna dhe që duan maksimumin e vlerave ushqimore nga Pregnacare. Kjo formulë e avancuar ndihmon për të marrë dozat ditore të gjithë ushqyesve gjatë shtatzanisë. Paketimi i dyfishtë ofron 400mcg acid folik, doza që Departamenti i Shëndetit në Mbretërinë e Bashkuar rekomandon për nënat e ardhshme.
  Suplementi i acidit folik rrit nivelin e folatit tek nënat. Një nivel i ulët i folatit është faktor rrisku per zhvillimin e tubit neural tek fetusi.
  Ajo përfshin vitamina dhe minerale të tjera thelbësore, përfshirë 10mcg vitaminë D siç është e këshilluar nga Departamenti i Shëndetit në Mbretërinë e Bashkuar gjatë shtatzanisë dhe gjidhënies si dhe 500mg kalçium.
  Paketimi përshin gjithashtu 300mg Omega-3 DHA kapsulë për një zhvillim normal të trurit dhe syve të fetusit. Pregnacre MAX është formuluar me kujdes nga ekspertët për të siguruar të gjithë nevojat ditore gjatë gjithë shtazanisë.

  Eshtë e rëndesishme të ndiqni këshillat dhe të merrni dozën me 2 tableta Pregnacare MAX në ditë, që të merrni dozën ditore prej 400mcg folate (acid folik).

  Plus High Purity Omega-3 kapsulë
  Studimet tregojnë rëndësinë e acideve yndyrore në zhvillimin e bebeve dhe fëmijëve. Çdo kapsulë përmban 300mg DHA (Docosahexaenoic Acid), niveli i rekomanduar nga ekspertet nderkombetar (ISSFAL). Marrja e DHA në shtatzani kontribuon në zhvillimin normal të syve dhe trurit të fetusit.
  Vaj peshku i cilësisë së lartë e prodhuar në Norvegji.

  Formula përmban hekur dhe vitamina B6 & B12 për të ndihmuar në formimin e qelizave të kuqe të gjakut.

  100 Artikuj