MAMMABEN

Vitaminat B6 dhe B12 kontribuojnë në metabolizmin normal të homocisteinës; kontribuojnë në rregullimin e aktivitetit hormonal.

Si të përdoret ose dozimi

Për administrimin e produktit këshillohet të lexoni me kujdes fletëpalosjen e paketës.

Paralajmërime: mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni larg fëmijëve të moshës nën 3 vjeç. për shitje në internet në www.tuttofarma.it Shtesat nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme.

Ruhet në një temperaturë që nuk i kalon + 25 ° C. Vlefshmëria për paketimin e paprekur: 24 muaj.

Përbërja

Inositol, Rhodiola, Griffonia, Vitamina B6, Vitamina B12.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.