NEURALTA BRAIN POWER

Phosphatidylcholine sjell përmirësim të komunikimit të qelizave nervore si rezultat i rritjes së niveleve të kolinës dhe acetilkolinës në tru si dhe përmirësim të funksioneve që varen nga sinteza e acetilkolinës (memoria, zhvillimi dhe kontrolli i muskujve, mbështetje e ciklit cirkadian). Phosphatidylserina sjell përmirësim të performancës konjitive dhe humorit, përmirësim në aftësitë e nxënies dhe funksioneve të kujtesës, rritje të aktivitetit neuroprotektiv dhe anti-oksidant. Po ashtu, redukton ndryshimet në fundet e nervave dhe dëmtimet e dentriteve. Merret 1-2 kapsula në ditë ose sipas udhëzimit të farmacistit apo mjekut.

99 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.